Новини Закарпаття

Сьогодні в Берегові відкрили новий дитячий садок на 45 місць


Сьогодні разом із заступником Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентським державним секретарем Левенте Модьором і головою підкомітету з питань вищої освіти Комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій, народною депутаткою України Юлією Гришиною відкрили новий заклад дошкільної освіти №19, що в Берегові.

Тут створили сучасний осередок, який розрахований на 45 дітей. У межах проєкту провели ремонт фасаду, добудували додаткові корпуси, укриття, вбиральні, адміністративні приміщення, облаштували прилеглу територію тощо.

Приміщення обладнали новими меблями, устаткуванням для навчально-виховного процесу, відпочинку та дозвілля.

Реконструкція дитсадка – спільна ініціатива Закарпатської ОВА та Акредитованого відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні.

Загальна кошторисна вартість проєкту – близько 30 млн грн. Будівництво забезпечили наші партнери, ми ж своєю чергою закупили обладнання для кухні і навчальних класів, пральні машини, цифрову побутову техніку, килими, білизну та інше.

Щиро дякую усім причетним до втілення таких ініціатив. Попри воєнний стан Закарпаття вкотре показує, що ми можемо ефективно реалізовувати проєкти, спрямовані на розвиток дітей та їхньої освіти, у співпраці з міжнародними партнерами, без залучення дефіцитних бюджетних коштів, які сьогодні вкрай необхідні ЗСУ.

Ми продовжуємо нашу спільну роботу.

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!
Перейти на сайт