Безпека на дорозі: З Днем автомобіліста! (Відео)

жовтня 30 / 2022

День автомобіліста і дорожника відзначають в Україні 30 жовтня. Це свято для всіх, хто не мислить свого життя без авто. І кожен учасник дорожнього руху відповідальний за безпеку на дорогах. Варто додати, з 24 лютого Закарпаття перевантажене машинами, через наплив переселенців, частина з яких залишилися жити у краї, а чимало рухалися транзитом.

Без авто життя сьогодні годі й уявити! Для когось машина – це засіб пересування, для інших – це робота, або ж предмет розкоші! Проте усі, хто за кермом – учасники дорожнього руху! А це – пан Іван, водій автобуса з 40 річним стажем.

Каже, іде на роботу – як на свято! А це – Ілля Мунеров, командир взводу №1 тактики оперативного реагування. Поліціянт на варті 24 години на добу і практично весь час за кермом. По 10-12 викликів на добу отримують патрульні. Через перевантаження транспортом Закарпатських автошляхів роботи додалося, але справляються -кажуть поліціянти!

Менше, але стали причиною ДТП – це перевищення швидкості, недотримання дистанції та порушення правил переїзду перехресть.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар