У Мукачівському районі відремонтована місцева дорога "Кольчино - Пузняківці

жовтня 29 / 2022

Мукачівський район, Закарпатська область
За повідомленням першого заступника очільника Закарпатської ОВА Мирослава Білецького, цими днями дорожньо-ремонтні роботи тривали на місцевій дорозі ♦ О-070701 “Кольчино – Пузняківці” в Мукачівському районі Закарпаття.


Дорога має протяжність 21 км. Зважаючи на поточний стан покриття, на деяких ділянках проводилася локальна ліквідація ямковості, а на найгірших – робили повну заміну асфальтобетонного покриття. Таким чином вдалося покращити проїзд на території сіл Кольчино, Кленовець, Верхня Визниця та Лісарня.


Організацією ремонтів місцевих доріг в межах Закарпаття займається ДП “Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області” при Закарпатській ОВА. Фінансування таких ремонтів забезпечує обласна влада та місцеві територіальні громади. Роботи виконувала підрядна організація з Івано-Франківська “ПБС”. Також повідомляється, що дорожні роботи наразі проводяться на інших місцевих дорогах Мукачівського району.

З нещодавніх новин з Закарпаття на нашому сайті: продовжується ремонт однієї з головних автомагістралей країни у західному напрямку – траси М-06 “Київ – Чоп”, активно ремонтують Вилоцький міст, ремонтують місцеву дорогу “Свалява (М-06) – Довге – Липча”, ремонтують дорогу “Перечин – Свалява (М-06)”, “Укрзалізниця” відновила дві дільниці залізничного шляху до румунського кордону, які не використовувалися понад 10 років.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар