Після трагічної ДТП за участі поліцейського патрульні будуть прискіпливішими на пішохідних переходах

жовтня 18 / 2022

Протягом цього тижня, з 17 до 23 жовтня патрульні звертатимуть особливу увагу на дотримання правил дорожнього руху пішоходами та на дотримання водіями правил проїзду пішохідних переходів. Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області на своїй сторінці у Facebook.

Про те, що це пов’язано з ДТП на трасі М-06, в якій поліцейський управління патрульної поліції здійснив ввечері 16 жовтня дорожню аварію, в якій загинув 15 річний хлопець не повідомляється. Однак, як повідомляє ДБР: “Підліток з велосипедом переходив дорогу на пішохідному переході, коли його збив автомобіль”. Висновок робіть самі…
У Патрульній поліції Закарпатської області нагадують, що перед тим як переходити дорогу, пішохід має переконатися у відсутності небезпеки. Суворо заборонено дозволяти дітям дошкільного віку виходити на проїзну частину без супроводу дорослих.

– Водії, пригальмовуйте перед пішохідними переходами та будьте уважними, – переконливо звертають увагу поліцейські.

Правоохоронці зауважують, що інспектори одразу притягатимуть пішоходів-порушників до відповідальності за ч. 1 ст. 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП, а водіїв — за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил проїзду пішохідних переходів) КУпАП.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар