Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

жовтня 14 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟰 жовтня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 22 виїзди, з яких два - хибні.
Щодо обстановки з пожежами
𝟭𝟯.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:25 пожежа внадвірній споруді (хлів) за адресою: Хустський район, Кам’янська тергромада, с. Сільце, вул. 8-го Березня. Пожежею знищено крівлю на площі 30 кв.м, 3 тони сіна, 10 тюків соломи та господарський інвентар. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟭𝟯.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:45 пожежа вжитловому будинку за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Ярок, вул. Головна. Вогнем пошкоджено морозильну камеру та знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
𝟭𝟰.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 05:25 пожежа внадвірній споруді (котельня) за адресою: Хустський район, Іршавська тергромада, с. Брід, вул. Перемоги. Пожежею знищено крівлю споруди на площі 12 кв. м та пошкоджено господарський інвентар. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟬𝟴.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 20:10 до ДСНС Закарпаття повідомили, що киянин 1969 р.н. пішов по гриби у лісовий масив поблизу смт Воловець Мукачівського району, де втратив орієнтир місцевості та заблукав. Для проведення пошуково-рятувальних робіт упродовж 8-12 жовтня залучався особовий склад гірських пошуково-рятувальних груп смт Воловець та м. Ужгород, працівники поліції, військові, родичі та місцеве населення. Гірські рятувальники обстежили схили та підніжжя гори Темнатик та найближчі ущелини, однак чоловіка не виявили
Учора о 20:00 пошуки зниклого призупинені, людини не знайдено. Продовження робіт заплановано на 14.10.2022.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар