Ювенальні інспектори Рахова поспілкувалися з учнями місцевої школи про те, як протидіяти булінгу

жовтня 06 / 2022

Інспектори ювенальної превенції поліції Рахова постійно відвідують місцеві школи, де спілкуються з учнями про поведінку в навчальних закладах та їх стосунки з однолітками.
Особливу увагу правоохоронці приділяють саме темі запобігання булінгу. Під час бесід вони розповідають дітям про його види та спільно шукають способи запобігання цькуванням.
У ході чергової такої зустрічі інспектор поліції наголосив дітям, що головним помічником у питанні вирішення цієї проблеми є саме спілкування про неї з іншими.
«Всі проблеми, що виникають у колективі краще вирішувати спільно, а не на самоті. Так швидше можна віднайти правильне рішення та порозумітися. Саме тому, не соромтеся говорити про те, що вас турбує з іншими. Нерідко люди, які вас оточують можуть дати слушну пораду, яка допоможе владнати ситуацію. Таким порадником можемо стати і ми, поліцейські, адже найголовнішим для нас є, щоб ви почувалися комфортно та впевнено у будь-якому середовищі: чи це клас, чи позашкільний гурток», - запевнили учнів інспектор ювенальної превенції поліції Рахова Яковецька Марина
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар