З робочим візитом на Закарпатті перебуває начальник Регіонального управління Сил ТрО «Захід»

жовтня 04 / 2022


На Закарпатті з робочою поїздкою перебуває начальник Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» полковник Олександр Кяго. Про це інформує керівник ОВА Віктор Микита на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, в межах візиту провели нараду за участю голів районних військових адміністрацій та військовослужбовців бригади ТрО.

«На порядку денному – питання функціонування сил територіальної оборони, які сьогодні виконують завдання за межами регіону, і тих, котрі перебувають у пунктах постійної дислокації», – прокоментував Віктор Микита.

Полковник Олександр Кяго подякував громадам області за організацію пошиття й постачання зимової форми для бійців. Це важливе питання, і Закарпаття – один із перших регіонів, який вчасно налагодив цей вид тилового забезпечення.

Окремо обговорили підтримку сил тероборони у зимовий період, забезпечення автономним теплом, електрикою тощо. Також провели закриту нараду з питань безпеки й оборони.

Керівник області подякував начальнику Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» Олександру Кяго за взаємодію та підтримку щодо функціонування закарпатської бригади ТрО.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар