На Закарпатті реалізовуватимуть проєкт «Посилення стійкості громад – фаза ІІІ»

вересня 30 / 2022



Закарпаття стало одним із чотирьох регіонів України, де втілюватимуть проєкт «Посилення стійкості громад – фаза ІІІ».

Про реалізацію ініціативи йшлося на триденному семінарі-тренінгу щодо розвитку потенціалу регіональних та місцевих органів влади у сфері кризового реагування, відновлення та надання публічних послуг у Трускавці. До обговорення долучився й заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан та представники 7 територіальних громад області.

«Минулого року наш регіон став партнером проєкту "Посилення стійкості громад – фаза ІІ", і ми вже маємо високі результати співпраці. Зокрема, тергромади Закарпаття отримали 2 авто, 14 програмно-апаратних комплексів для телемедицини, 147 планшетів, 8 ноутбуків, 4 мультимедійні дошки, 5 моноблоків, 8 систем електронних черг тощо», – зазначив Олександр Пацкан.

За його словами, така допомога необхідна для підвищення ефективності та доступності державних послуг для місцевих мешканців і вимушених переселенців у нашій області.

Захід провели в межах ініціативи «Посилення стійкості громад в регіонах України», який реалізує ПРООН в Україні за підтримки Уряду Великої Британії.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар