Сьогодні минає 200-й день повномасштабної війни та героїчної боротьби народу України проти окупантів

вересня 11 / 2022


Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА розповідає, сьогодні минає 200-й день повномасштабної війни та героїчної боротьби народу України проти окупантів.

За ці дві сотні днів Закарпаття стало іншим, Україна — інша та, зрештою, ми — інші. Нам випало відчути на собі наслідки імперських амбіцій Московії, яких не бачила Європа з часів Другої світової війни.
Ми прийняли нерівний бій за нашу незалежність, і зараз ЗСУ разом з іншими формуваннями сектору безпеки героїчно, професійно та завзято звільняють територію від загарбників. Село за селом, місто за містом.
Ми довели собі й всьому світу, що Україна — це одна з найсильніших націй світу з незламним народом.
Дякую бійцям, героям, завдяки яким наша країна має майбутнє. Від 24 лютого державними нагородами відзначили 28 989 воїнів, із них понад 4 тисячі — посмертно. Звання «Герой України» присвоїли 167 захисникам (81 — посмертно). Серед них чимало закарпатців, котрі вписали своє ім’я та підрозділи в історію сучасної України.
Не забуваємо про наших людей у полоні. Держава робить все можливе, щоб їх звільнити.
Водночас дякуємо волонтерам. Вони з 2014 року і ще більше з 24 лютого стали справжніми янголами-охоронцями і найкращими помічниками для наших захисників. Їхня діяльність заслуговує на максимальну повагу й підтримку. Низький уклін за їхню роботу.
Дякую кожному закарпатцю, який своєю працею та активною позицією допомагає наближати перемогу!







Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар