На Тячівщині виявили тіло чоловіка

вересня 09 / 2022



Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟵 вересня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 32 виїзди, із них 2 – хибні виклики.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 17:05 загорання причепа з сіном за адресою: Тячівський район, Дубівська територіальна громада, смт Дубове, вул. Чапаєва. Пожежею знищено 500 кг сіна та пошкоджено причіп. На гасіння залучалась дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця.
𝟬𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:27 загорання світильника на 6-му поверсі ПП «Будинок Побуту» за адресою: м. Ужгород, пл. Ш.Петефі. Пожежею знищено світильник. На гасіння залучалась три одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 20:45 загорання сміття в контейнері за адресою: м. Ужгород, вул. Минайська. Пожежею знищено сміття на площі 2 кв.м, пошкоджено сміттєвий бак. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:15 пожежа в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Чинадіївська територіальна громада, с. Обава, вул. Шевченка. Пожежею знищено крівлю на площі 80 кв.м та 0,5 т сіна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟬𝟵.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 01:57 загорання автомобіля BMW X5 за адресою: Тячівський район, Буштинська територіальна громада, с. Кричево, вул. Жовтнева. Пожежею пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучалась одна одиниця техніки місцевої пожежної команди с. Чумалево.
Ще упродовж чергової доби виникло 7 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Шість пожеж сталося в Ужгородському районі та одна – на Мукачівщині. Усього вогнем знищено 6,7 га рослинності.
Некласифіковані надзвичайні події:
𝟬𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення ВНП за адресою: Ужгородський район, Чопська територіальна громада, с. Червоне. О 18:40 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено одну мінометну міну калібром 82 мм.
𝟬𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:42 до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка 1971 р.н. у потічку за адресою: Тячівський район, Тячівська територіальна громада, с. Руське Поле, вул. Набережна. Для вилучення тіла з води залучалось рятувальне відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
𝟬𝟴.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:05 до Служби порятунку надійшла інформація про руйнування балкона на п’ятому поверсі багатоквартирного житлового будинку, за адресою: Берегівський район, Вилоцька територіальна громада, смт Вилок, вул. Купальна. Внаслідок події загинула жінка 1952 р.н. та травмовано чоловіка 1976 р.н. Підрозділи ДСНС не залучались.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар