До прикордонників на Закарпаття завітали з концертною програмою артисти з Черкащини

вересня 04 / 2022

Виступи відбулися у рамках фестивалю «Мамина весна», метою якого є духовна підтримка матерів, чиї сини полегли у боях за свободу і незалежність нашої 🇺🇦держави, та українських воїнів, які наразі захищають рідну землю від російських окупантів.
Для прикордонників, які повернулися після виконання бойових завдань на сході нашої країни, виконавці заспівали авторські та українські народні 🎶пісні, потішили веселими задерикуватими 💃танцями.
Автор та організатор фестивалю «Мамина весна», голова правління громадської організації «Культурно-спортивне об'єднання інвалідів» (м.Сміла Черкаської області) Олександр Іськов зазначив:
💬 «Наш мистецько-соціальний благодійний захід «Мамина весна» крокує Україною з 2014 року. Ми сьогодні приїхали до вас, аби трохи підняти вам настрій, відволікти, додати бадьорості та енергії. Ми щиро дякуємо вам за вашу мужність і невтомність, за те, що, жертвуючи життями, визволяєте нашу землю від ворога. На знак глибокої шани та вдячності прийдіть наші виступи як духовну підтримку і подарунок».
По завершенні концертної програми від керівництва Чопського прикордонного загону виконавцям вручили пам'ятну 📜 відзнаку та влаштували невеличку фотосесію.
Дякуємо за підтримку!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар