Момент фатальної ДТП на Закарпатті зафіксували камери спостереження (ФОТО, ВІДЕО)

серпня 27 / 2022

Того дня, 24 серпня близько 4:00 години на Тячівщині у селі Ганичі водій автомобіля «Volkswagen Passat» не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП автомобіль перекинувся.

На місці ДТП слідчо-оперативна група встановила попередні обставини автомобільної аварії. Як з’ясували працівники поліції, рухаючись по вулиці Народній, 25-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», місцевий житель, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цього автомобіль зіткнувся з деревом та перекинувся на дах.

Окрім водія, у салоні автомобіля перебувало ще троє пасажирів: 7-річний хлопчик та двоє 17-річних дівчат, теж мешканців села Ганичі. Від отриманих травм водій автомобіля, 7-річна дитина та одна з дівчат загинули на місці події, – заявили у поліції.

За даним фактом слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

На відео, яке зафіксували камери спостереження видно, як автомобіль на шаленій швидкості влітає в дерево і перекидається на два колеса. А вже за мить – стоїть розвернутий на всіх чотирьох.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар