Новини Закарпаття

У «Совиному гнізді» продовжують надавати допомогу переселенцям, які зареєстровані в Ужгороді


У центрі гуманітарної допомоги «Совине гніздо» традиційно цього тижня роздавали набори для вимушених переселенців, зареєстрованих в Ужгороді.

Зокрема, у вівторок провели день матері і дитини – тут видавали одяг, суміші, памперси та інші необхідні для малюків речі.

У четвер 100 продуктових наборів з олією, макаронами, вівсянкою, консервами та печивом роздавали для тих, хто ще не отримував гумдопомогу з харчами. Їжу для вимушених переселенців закупили за кошти JustAnswer та Arizae Foundation.

Завершили гуманітарний тиждень сьогоднішньою роздачею сотні наборів для дітей, які навчаються у 1-4 класах: зошити, олівці, фарби, фломастери, дитяча гігієна тощо отримали як учні початкових класів, так і ті, хто цьогоріч іде до школи вперше. Набори для школярів закупили за підтримки PDUM Partnerschaft Deutschland-Ukraine/Moldau та Gemeinde Werfenweng (Peter Brandauer).

Відстежувати інформацію про наступні реєстрації на отримання допомоги можна на фейсбук-сторінці та в телеграмі Центру гуманітарної допомоги «Совине гніздо».



Перейти на сайт