Особливе свято для переселенців: День незалежності! (Відео)

серпня 24 / 2022

1-й день Незалежності України разом з БФ «ГІДНІСТЬ», відзначили і дітлахи з числа внутрішньо переміщених осіб. Прийняли участь в створенні спільного творчого дитячого проєкту: « Ми діти війни, війни в Україні…» та – «Яка вона? Моя вільна Україна». Крім цього, учасники творчого проєкту відвідали Dino-Park.

З нагоди святкування Дня Незалежності України волонтери Благодійного фонду «Гідність» влаштували для діток внутрішньо переміщених осіб маленьке, але таке потрібне свято.

Для малечі та їх батьків організували безкоштовну екскурсію до Dino-Parkу та ряд інших розважальних заходів. Малеча з зацікавленням вивчала світ динозаврів, більшість з відвідувачів побували тут вперше. Ознайомились з доісторичними істотами, покаталися на атракціонах, пострибали на батутах та розважились на повну. Крім діток внутрішньо переміщених осіб, також отримали можливість долучитися до екскурсії близько 4х десятків вихованців Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок» з міста Дніпро.

Щоб відпочинок був ще яскравішим – застосували аквагрим. Малюнки в жовто-синіх кольорах прикрашали обличчя маленьких дослідників. Щоб віддячити організаторам за чудово проведений час та можливість відволіктися від жахливих подій, що відбуваються зараз в країні, діти власноруч виготовили для них подарунки – малюнки та аплікації.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар