Гуманітарну допомогу отримав прикордонний Чоп від угорських партнерів (відео)

серпня 24 / 2022


Гуманітарну допомогу отримав прикордонний Чоп від угорських партнерів. Цього разу – сучасну систему очистки води «AquaBlock» американської фірми Planet Water, яка забезпечує питною водою громади у 13 країнах світу вже 15 років поспіль.

Обладнання передали представники Європейського об’єднання територіального співробітництва ТИСА. Зустрічали делегацію голова Закарпатської обласної ради Вололдимир Чубірко, міський голова Чопа та представники районної та місцевої влади.

Подію не оминули увагою і наші журналісти. Сучасну систему очистки води «AquaBlock» американської фірми Planet Water зі світовим досвідом у 15 років отримало прикордонне містечко Чоп. Для жителів громади – подія не аби яка, адже проблема з водопостачанням тут понад 2 десятка років, тему неодноразово піднімали і в наших репортажах. Акваблок оснащений чотириступінчастим процесом очищення.

Це забезпечить виробництво питної води, потужністю майже півтори тисячі літрів на годину. І дозволить задовольнити щоденні потреби у питній воді до 10 000 людей.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар