На Рахівщині у лісі єгерями помічений цікавий факт

серпня 09 / 2022
🧐Спостерігаючи за лісовою фауною у мисливських угіддях 🌲ДП «Ясінянське ЛМГ»🌲 єгерями помічений цікавий факт: виявляється багато різних видів лісових мешканців для пересування лісовими массивами використовують одинакові стежки та шляхи.






☝️ Закономірність цього явища полягає в тому, що в процесі життєдіяльності за умов наявності достатньої кормової бази території проживання різних видів тварин повністю або частково накладаються. Співіснуючи в одному просторі звірі спостерігають один за одним і часто інстинктивно у пошуках їжі чи захисту повторюють маршрути один одних. При чому рух тварин фактично спостерігається цілодобово.

📷Фото зроблені у мисливських угіддях 🌲ДП «Ясінянське ЛМГ»🌲на фотопастку з білим спалахом надану єгерській службі підприємства в рамках співпраці 🤝з громадською природоохоронною організацією «WWF-Україна»🐼 це чітко доводять.

💚Однак, ключовим висновком таких спостережень є те, що завдяки старанній роботі єгерської служби підприємства у мисливських угіддях ДП «Ясінянське ЛМГ» є різноманітна фауна мисливських та рідкісних тварин.🐆🦡🦌
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар