На Хустщині будують хостел для вимушених переселенців

серпня 08 / 2022
На Хустщині будують хостел для вимушених переселенців


На Хустщині будують хостел для вимушених переселенців. Ремонтні роботи йдуть вже тиждень, а завершити будівництво планують протягом двох місяців. Це приміщення розраховане на 30 людей.

Тут буде все необхідне для життя: душ, кухня, техніка. На будівництві працюють внутрішньо-переміщенні особи, які знайшли прихисток в Нижньому Селищі – працюють з любов’ю, адже саме тут, можливо, в майбутньому, будуть проживати їхні родини. Сергій приїхав в березні на Закарпаття з Харкова. Його з родиною прихистили хустяни.

Чоловік працює на будівництві – зовсім скоро в Нижньому Селищі з’явиться хостел для переселенців. Додому Сергій повернутись не може через регулярні обстріли Харкова. На Закарпатті йому подобається.Ремонтні роботи йдуть повним ходом. В приміщені буде усе необхідне для комфортного проживання.

Хостел розрахований на 30 осіб. Планують зробити 10 кімнат.Ініціював будівництво місцевий підприємець Петро Пригара. Приміщення викупили і розпочали будівництво. До фінансування залучили місцевих благодійників та закордонних партнерів. Ремонтні роботи тривають тиждень. Будівництво планують завершити протягом двох місяців.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар