Літній простір для дітей – продуктивне літо (відео)

серпня 07 / 2022

Літній простір для дітей та молоді проходив в місті Іршава. Спільно Кемп організований громадською організацією “Культурна платформа Закарпаття” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з Закарпатською обласною військовою адміністрацією та міськими радами.

Дітки отримали нагоду не тільки відпочити, але й всебічно розвиватися та в ігровій формі набувати знання. Наступна локація – Ужгород. Освітній літній Кемп для дітей стартував та успішно пройшов у Іршаві. Громадська організація «Культурна платформа Закарпаття» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з Закарпатською обласною військовою адміністрацією та Іршавською міською радою організували для дітей, не просто відпочинок, а й надали можливість навчатися у кращих менторів, які з практичної точки зору розповідають малечі про важливі сфери життєдіяльності людини. До прикладу, на одному з таких занять дітлахи опанували принципи і основи креативної економіки.

Локації обирають найрізноманітніші. Тут дітлахи знаходять нових друзів, навчаються, розважаються та стають частиною креативної спільноти. Кирило Покутний – співзасновник найбільшої в Україні компанії, яка займається інверсними технологіями.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар