Сьогодні завершився спільний пілотний проєкт Закарпатської ОВА, Ужгородського національного університету та Закарпатського ІТ-кластера

серпня 06 / 2022

📚Сьогодні завершився спільний пілотний проєкт Закарпатської ОВА, Ужгородського національного університету та Закарпатського ІТ-кластера під назвою «Літня школа інформатики».

Протягом тижня майже 200 дітей з усієї області мали можливість ознайомитися з реальною роботою напрямку інформаційних технологій, побувати в діючих хабах нашого ІТ-кластера, пройти курс базового навчання з програмування, яке забезпечили фахівці світового рівня, попрацювати на передовому комп’ютерному обладнанні, опанувати спецтермінологію англійською з кращими філологами краю, відпочити, знайти нових друзів та отримати незабутні враження.

🥇Ми підбили підсумки великої роботи, відзначили кращих учасників проєкту та вручили кожному сертифікат про проходження Літньої школи.

Дякую усім, хто долучився до цієї ініціативи IT Cluster Transcarpathia Ужгородський національний університет Міністерство освіти і науки України.

Проєкт став справжнім успіхом нашої спільної роботи і підтвердив правильність обраного вектора на осучаснення підходів в освітньому процесі.

До зустрічі на нових проєктах!

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар