Керівництво області сприяє налагодженню комунікації між роботодавцями й потенційними працівниками

серпня 02 / 2022


Керівництво області сприяє налагодженню комунікації між роботодавцями й потенційними працівниками.

Сьогодні в Ужгороді Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА зустрівся з представниками бізнесу й працедавцями регіону
Конструктивно, лаконічно та змістовно.
Саме так можу охарактеризувати зустріч із представниками бізнесу й працедавцями краю, яка сьогодні відбулася в Ужгороді.
Головним питанням стало налагодження взаємозв’язку між працівниками та роботодавцями.
📈 Закарпаття – безперечний лідер за показниками економічного зростання: ми збільшили частку місцевих підприємців на ринку області, релокували понад 400 компаній, забезпечили планові надходження до бюджетів усіх рівнів у надскладний час та багато іншого.
Регіон прийняв і розмістив близько 300 тисяч ВПО, які сьогодні так чи інакше проживають у наших громадах.
❌ Разом з тим виникла деструктивна тенденція, за якої більше сотні підприємств, зокрема й релокованих, не можуть знайти в достатній кількості працівників на території області. І це з урахуванням приросту населення краю майже на 30%.
Щось працює не так, що саме та як налагодити цю роботу – головне питання зустрічі. Механізм повинен бути зрозумілим для всіх і спільно інтегрованим в економічне середовище Закарпаття.
На базі обласної військової адміністрації створено робочу групу, яка проаналізує ефективність функціонування центрів зайнятості регіону щодо можливості їх оптимізації.
☝🏻 Хочу повідомити підприємцям та прошу не лякатися, якщо вам почнуть дзвонити з ОВА і питати, чи є вакантні робочі місця і скільки треба та яких працівників. Тому що дзвонити будуть уже сьогодні.
Ми розпочнемо роботу в адресному форматі та перейдемо до автоматизації процесу із залученням смарттехнологій.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар