В області контролюють безпеку дорожнього руху під час перевезення пасажирів

липня 27 / 2022

Контроль за безпекою дорожнього руху під час надання послуг із перевезення пасажирів – тема сьогоднішньої наради першого заступника очільника області Мирослава Білецького з представниками профільного департаменту ОВА, Укртрансбезпеки, правоохоронцями, перевізниками та іншими.

На виконання спільного доручення Департаменту патрульної поліції та Державної служби України з безпеки на транспорті з 20 липня до 25 серпня на території Закарпатської, Волинської та Львівської областей проводять комплекс профілактичних заходів, метою яких є:

- посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів;

- забезпечення дотримання законності водіями та перевізниками;

- зниження рівня аварійності та ступеня тяжкості наслідків ДТП на пасажирському автомобільному транспорті;

- посилення державного контролю (нагляду) за безпекою перевезень під час виконання пасажирських перевезень автобусами.

«Надзвичайно важливо, щоб закарпатці могли безпечно і вчасно дістатися у будь-яку точку нашої області чи країни. Водночас для сфери перевезень важливо, аби учасники процесу дотримувалися всіх вимог і працювали у правовому полі. Тому під час спільних перевірок звертають увагу і на наявність ліцензії на здійснення пасажирських перевезень. Робота так званих "нелегальних перевізників" – це удар по всій системі, по економіці краю. Крім того, водії повинні бути офіційно працевлаштовані і захищені, а пасажири – у цілковитій безпеці», – зазначив Мирослав Білецький.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар