30 дітей бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади поїхали на відпочинок до Литви

липня 24 / 2022
🇱🇹👩‍👧‍👦🇺🇦30 дітей бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади поїхали на відпочинок до Литви

Мер Каунаського району Валеріус Макунас виконав прохання Володимир Чубірко - голова Закарпатської обласної ради, яке він озвучив під час нещодавної онлайн-зустрічі.
30 дітей бійців 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада - Закарпатський легіон з різних районів краю поїхали на 10-денний відпочинок до Литви. Поїздку допомогла організувати Закарпатська військова адміністрація, взявши на себе транспортування учнів.
На школярів чекає насичена програма: багато екскурсій, знайомство з литовською культурою, майстер-класи, нові друзі і позитивні враження.

- Насправді це чудовий подарунок не тільки школярам, а і для закарпатських бійців, бо, знаючи, що їхні діти в безпеці і гарно проводять час, вони зможуть зосередити свої зусилля на військовій справі і знищенні русні. Дякую Валеріусу, його команді із Каунаського районної муніципальної адміністрації за цей проєкт і надані вантажі гуманітарної допомоги. Дякую всьому литовському народу за чітку міжнародну позицію і дієву підтримку України, - прокоментував Володимир Чубірко після того, як автобус з учнями вирушив у дорогу.

Пресслужба Закарпатсткої обласної ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар