З червня місяця функціонує проєкт, мета якого – підвищення імунізації населення

липня 23 / 2022


З червня місяця функціонує проєкт, мета якого – підвищення імунізації населення. Мобільні бригади виїжджають до місць розселення переселенців та надають консультації щодо вакцинації.

Планують охопити весь регіон, включно з найвіддаленішими селами. Для вимушених переселенців це актуально – покидаючи рідна міста, люди не думали про графік щеплень. Як пройшов візит представників Юнісеф в село Чертеж.

До закладу, де проживають вимушені переселенці прибула бригада медиків.Оскільки багато людей покинули рідні домівки і питання щеплень було не на часі, зараз перед переселенцями постає питання – де отримати вакцину, від чого потрібно щепитися і головне, для чого. Людям розповіли про важливість захисту організму шляхом щеплення, надали інформацію про вакцини, передбачені календарем профілактичних щеплень і проконсультували присутніх. Лариса Михайлівна, киянка, звернулась з питанням та отримала роз’яснення.

Консультувати внутрішніх переселенців до місць їх проживання бригади їздять регулярно. Така ініціатива стартувала з червня місяця. Планують охопити все Закарпаття. Присутнім роздали анкети – люди вказали, які щеплення їм потрібні.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар