Відеокамера вдома - це необхідність, а не розкіш!

липня 10 / 2022

Відеокамера вдома - це необхідність, а не розкіш!

Поліція охорони Закарпаття розповіла навіщо та яку потрібно обирати систему відеоспостереження, аби захистити свою домівку.

Відеокамери вдома — на щастя вже доволі поширена функція. Вона необхідна для фіксації різних подій і ситуацій, які, надалі, можуть стати вагомими доказами у вирішенні конфліктів.

Головне, що за допомогою відеоспостереження, можна запобігти пограбуванню, якщо вчасно вжити додаткових заходів безпеки. І хоча сама по собі камера відеоспостереження не захищає від злочинів, проте разом з фізичною охороною чи охоронною сигналізацією може бути дуже корисною.

Є декілька видів відеоспостереження:

1. Домашнє відеоспостереження. Відеоспостереження вдома — це система, яка дозволяє слідкувати за станом будинку під час вашої відсутності. Встановлення відеоспостереження не займе багато часу і за вартістю доволі доступна, а користь несе колосальну. Дуже зручно якщо підключити камери відеоспостереження онлайн. У цьому випадку ви будете в курсі будь-яких подій, які відбуваються вдома, навіть якщо перебуваєте в іншому кінці світу, адже це дозволяє здійснювати відеоспостереження через телефон чи ноутбук.

2. Відеоспостереження у під’їзді.

Відеоспостереження у під’їзді таке ж важливе, як і відеоспостереження вдома. З його допомогою можна легко визначити грабіжника, який планує злочин, чи правопорушника, який псує майно. Найчастіше за камерами слідкує консьєрж чи охоронець, і може завадити злочину ще до його скоєння.

3. ІР відеоспостереження.

По суті IP відеоспостереження — це камера спостереження плюс міні-комп’ютер. Переваги ІР камер у якості зображення, що дозволяє знімати навіть вночі. Це може бути особливо актуально, адже багато злочинів здійснюються у темну пору доби і звичайна камера у цьому випадку не дає інформації про грабіжника. Багато моделей ІР камер оснащені мікрофоном і динаміком, а також слотом для MicroSD карти для запису відео.

Проте варто розуміти, що сама по собі камера відеоспостереження не захищає від злочинців. Тому обов’язково потурбуйтеся про підключення свого дому до охоронної сигналізації, яка передає сигнал на пульт поліції охорони. Адже, якщо вас не має вдома, то до вас додому миттєво приїде екіпаж правоохоронців.

Подбайте про свою безпеку!

Управління поліцї охорони в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар