Жителі Рахівщини допомагають Захисникам ЗСУ продуктами харчування: відправили бриндзю та домашні яйця

червня 26 / 2022


Вже вкотре жителі села Білин, допомагають Захисникам ЗСУ продуктами харчування.

Вчора, 23 червня, було відправлено волонтерами бриндзю та 700 домашніх яєць із власного господарства Миколи Сагайди. Чоловік розповідає:

-Докладати зусиль для благодійної справи також вівчарі – Волічак Юрій, Шміляк Микола та Шушман Артур, вони дали біля 150кг сирної продукції (сир,вурда). З якої справні господині Рахівщини – Молдавчук Ганна та Сагайда Марія законсервували 150 банок (0,5л.) бриндзі для Захисників ЗСУ. Банками та кришками забезпечив Дуб’юк Микола.

Транспортуванням сирної продукції із полонин займалися Косівський Юрій та Косівський Олександр. Допомагали рьидувати Попович Михайло та Молдавчук Іван.

До цієї гарної то доброї справи долучилися на допомогу і ВПО (чоловіки-переселенці), що проживають у дитячому садку та у сільській раді у с.Білин, які допомагали робити огорожу для овець та корів на полонинах Довжьина та Штевйора.

Сільський голова подякував, від щирого серця за розуміння, за добросердечність, чуйність, щирість та підтримку, усім хто приймав участь у приготуванні допомоги ЗСУ.

Разом ми сила.
Україна буде !!!
Слава ЗСУ !!!











Категорія : Суспільство


Залишити Коментар