Рятувальники Закарпаття дбають про безпеку підростаючого покоління

червня 15 / 2022



15 червня одразу у трьох районах Закарпаття фахівці ДСНС провели для вихованців освітніх закладів цікаві заходи. Головна мета - «озброїти» дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.
Так мукачівські рятувальники організували для вихованців Центру розвитку дитини "Азбука" пізнавальну екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу. Хлопчики та дівчатка дізналися, наскільки важливо дотримуватися правил безпеки та якими можуть бути небезпечними пустощі з вогнем, а також оглянули спеціальну техніку рятувальників.
У свою чергу ужгородські рятувальники провели онлайн-заняття з учнями 9-10 класів Ужгородського закладу загальної середньої освіти №6. Фахівці ДСНС нагадали як потрібно діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів й застерегли від небезпечних ігор з вогнем особливо під час відпочинку на природі.
А виноградівські рятувальники розповідали персоналу та вихованцям чотирьох місцевих дитячих садочків про безпеку життєдіяльності діток під час воєнного стану. Також не залишили поза увагою і правила поведінки для малечі впродовж літнього періоду.






Категорія : Суспільство


Залишити Коментар