Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

червня 06 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟬𝟲 червня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 7 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟱.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 15:06 - пожежа в житловому будинку за адресою: Ужгородський раон, Холмківська ТГ, с. Сторожниця, вул. Тиха. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку, а також пошкоджено житлову кімнату на площі 4 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
𝟬𝟱.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:57 - пожежа в магазині за адресою: м. Ужгород, пр. Свободи. Вогнем знищено наявне там майно. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟱.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 17:36 - пожежа в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, смт В. Березний, вул. Шевченка. Вогнем знищено побутове сміття на площі 4 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В. Березний.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар