Справжні німецькі ковбаски за унікальним рецептом: Обмін досвідом (відео)

червня 05 / 2022
Справжні німецькі ковбаски за унікальним рецептом: Обмін досвідом (відео)

Пан Юрген з Німеччини вже вдруге приїздить до Мукачева. Минулого разу він привіз сюди польову кухню, а зараз вирішив приготувати для наших захисників та працівників правоохоронних органів справжні френкські сосиски. На кухні кипить робота, адже сьогодні тут роблять німецькі сосиски.

А готує їх кухар з Німеччини пан Юрген. Він приїхав до Мукачева для того аби зробити для наших військових, які щодня боронять нашу державу на фронті справжніх франкських сосисок. Чоловік вже не вперше в місті, раніше він привозив сюди польову кухню. Сьогодні знову намагається бути корисним.

Приймає пана Юргена ГО «Німецька молодь Закарпаття». Чоловік вирішив поділитися стародавнім рецептом з німецькою спільнотою, що зараз проживає на території Мукачівського району, а вона тут чи мала, розповідає голова організації Юлія Тайпс.

Головною складовою домашніх сосисок є свіже м’ясо та багато духмяних спецій . Можна використовувати готовий куплений фарш, а можна приготувати самому. Пан Юрген ділиться секретом смачних виробів.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар