Управління поліції охорони Закарпатської області надає послуги технічної охорони

червня 03 / 2022


Нагадаємо, що технічна охорона – це використання на об’єкті сучасних гаджетів в галузі охоронних пристроїв. І однією з умов створення ефективної системи безпеки на об'єкті є використання комплексу технічних засобів охорони.
Наші працівники реалізують та монтують, а в подальшому обслуговують охоронні системи пристроїв, що захищають майно замовника від крадіжок. Головне – спільно з нашими фахівцями чітко визначити завдання.
Сьогодні серед доступних і дієвих засобів переважають такі:
1. Тривожна кнопка. Монтується на стіні, під стільницею або іншою поверхнею, може бути перенесена. Передає сигнал на пульт для виклику групи захоплювання.
2. Технічні засоби пожежної охорони. Мають пожежні датчики, сповіщувачі та інші елементи системи. У разі виявлення продуктів горіння передають сигнал тривоги на пульт.
3. Технічні засоби охоронної сигналізації. Мають датчики, що встановлюються на рухомі частини вікон і дверей, датчики руху, сигнальні пристрої, контрольну панель і клавіатуру. Спрацьовують при спробі проникнення в приміщення.
4. Пультова охорона. Це - комплекс робіт з організації дистанційної охорони, яка передбачає під’єднання до центрального пульта для постійного моніторингу.
5. Технічні засоби відеонагляду. Камери, що записують, пристрої, акумулятори та інше супутнє обладнання. Сигнал, як правило, передається на монітор для віддаленого контролю ситуації. У разі виявлення порушників вживаються оперативні заходи.
Наші інженери пропонують послуги технічної охорони, і фізичним, і юридичним особам та установам за офіційними договорами.
До кожного замовника підхід індивідуальний, система охорони розробляється індивідуально.
Наша мета - ваша безпека!
Управління поліції охорони у Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар