24 поліцейські офіцери громади на Закарпатті відзначають День служби

травня 28 / 2022


Сьогодні, 28 травня, відзначається День поліцейського офіцера громади – саме того правоохоронця, який найближчий до людей, який завжди знає про їх потреби та проблеми та намагається допомогти у кожній ситуації.

Ці правоохоронці, окрім основних обов’язків по службі, завжди приходять до людей, заради яких працюють, у будь-яких ситуаціях. Ці поліцейські спілкуються з дітьми, допомагають літнім людям, постійно тримають зв’язок з колишніми в’язнями, розкривають злочини і найголовніше – не допускають нових.

Сьогодні на території області працюють вже 24 таких поліцейських і функціонують 13 поліцейських станцій. В час війни кількість людей, з якими вони постійно працюють, суттєво зросла. Проте кожен із них наголошує: Закарпаття гостинний край і коли сюди приїжджають хороші, добрі люди, то громада стає лише міцнішою.

За плечима кожного ПОГа тепер не лише серйозне навчання, але важливий досвід роботи в доволі новому для поліції напрямку. Вони на Закарпатті вже 1,5 роки. Кожен із них відзначає, що працювати для людей, для їх безпеки, спокою, їх усмішок, щастя – це найкраща мотивація.








Категорія : Суспільство


Залишити Коментар