В Ужгороді відкриють регіональне представництво консультативної місії ЄС

травня 27 / 2022

Закарпатська обласна державна адміністрація інформує:

В Ужгороді відкриють регіональне представництво консультативної місії ЄС.
Облаштування офісу та розміщення персоналу планують завершити протягом трьох місяців, зауважив Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА.

На Закарпатті запрацює регіональне представництво консультативної місії Європейського Союзу. Про це йшлося сьогодні на зустрічі заступника очільника краю Петра Добромільського з головою консультативної місії ЄС в Україні Антті Хартікайнен.

«Завдяки взаємодії Представництва з ОВА зацікавлені сторони, зокрема органи місцевого самоврядування, зможуть отримати консультації у питаннях посилення співпраці зі структурами Європейського Союзу щодо гуманітарної підтримки та залучення фінансових ресурсів для розвитку області», – наголосив Петро Добромільський.

За його словами, для регіону це важлива ініціатива, оскільки передовий досвід партнерів дозволить ще ефективніше реалізовувати програми допомоги вимушено переміщеним особам та закарпатцям.

Регіональний підрозділ КМЄС функціонуватиме в Ужгороді. Облаштування офісу та розміщення персоналу планують завершити протягом трьох місяців.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар