Мережа супермаркетів Сільпо озвучила важливу інформацію про наявність солі

травня 27 / 2022

Мережа супермаркетів Сільпо на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук заспокоює українців стосовно продажу солі. Торгова мережа каже, що сотні тонн продукту вже везуть в Україну.

У тексті повідомлення зазначається, що орієнтовно за два тижні сіль буде доставлено.


"Нам, як і всім українцям, болить через те, що підприємство "Артемсіль" зараз призупинило роботу через бойові дії у Донецькій області.

Поки на нашій землі йдуть бої з російськими окупантами, ми домовилися про поставки солі з виробниками в Україні та за кордоном. У квітні ми почали співпрацювати з одним з найстаріших підприємств у Європі – Дрогобицькою солеварнею у Львівській області.

У травні ми знайшли нових постачальників у Польщі, Румунії та Туреччині. Перші партії Куявської солі з Польщі ми вже почали отримувати. Сіль з Румунії та Туреччини очікуємо в Україні на початку та в середині червня. До того ж "Сільпо" збільшує поставки солі ТМ Sosalt з Італії, – йдеться у повідомленні торгової мережі.

Нагадаємо, в Україні призупинило свою роботу підприємство "Артемсіль". Причина – російські окупанти ведуть постійні обстріли міста Соледар. Відповідно, працівники підприємства не мають змоги працювати. Через це і виник дефіцит продукту. Адже "Артемсіль" є одним із найбільших у Європі підприємств із солевидобутку.

До війни 1 кілограм солі можна було купити за 10 гривень, а то й менше. Зараз ціна дуже різниться: від 20 до 50 грн за 1 кг. Часто покупці нарікають, що солі у магазинах немає взагалі.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар