На площі Театральній – свято для дітей-переселенців

травня 15 / 2022

Аніматори, фокусники, танцівники, спортсмени, казкові герої розважали сьогодні в Ужгороді на площі Театральній дітей-переселенців. Для українців із різних міст, які знайшли прихисток від війни в обласному центрі Закарпаття, святкову програму підготував ідейний натхненник та засновник найбільшої у Харкові і загалом в Україні танцювальної школи All Stars Олександр Секірін та благодійний фонд «Діти за майбутнє України». Крім гостей, у благодійному заході взяли участь і місцеві таланти: вихованці ПАДІЮНу, студії «Бліц», івент-агентство «My day» та анiматори з Мукачева, а ще – відома блогерка Тетяна Коряк (Корячка).
Уперше Олександр побував в Ужгороді у січні цього року – завдяки роботі познайомився із засновницею та керівницею «Студії сучасного танцю «Бліц», депутаткою Ужгородської міської ради Оленою Камінською. Каже: закохався у місто над Ужем і дав собі слово приїхати сюди у березні. У березні і приїхав з родиною, але вже рятуючись від російських окупантів. Із тих пір тут разом із друзями-харків'янами волонтерять, допомагають переселенцям.
Що б не відбувалося, треба продовжувати жити, підтримувати одне одного, знаходити прекрасне навколо. Завжди є місце для радості, а діти мають мати щасливе дитинство, переконаний Олександр Секірін. Тож щоб хоч трохи відволікти дітей, які бачили обстріли та бомбардування, від страшних спогадів про війну, разом із однодумцями та партнерами вирішили організувати свято. Із ідеєю звернулися до секретаря Ужгородської міської ради Арсена Мелкумяна та Олени Камінської, отримали підтримку і сьогодні багато дітей, а також їхні батьки на 2 години занурилися у казкове дійство.
За сприяння у проведенні заходу Арсену Мелкумяну та Олені Камінській організатори вручили подяки.
Протягом двох годин малечу розважали, проводили інтерактивні ігри, конкурс малюнків, майстер-класи. Діти весело провели час, усі отримали подарунки, а ще – багато позитивних емоцій. Узяти участь у розвагах могли сьогодні всі, хто був на площі Театральній. А переможниці танцювального конкурсу – дівчинці Алісі із Полтави – секретар міської ради Арсен Мелкумян вручив презент – сучасний ґаджет.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар