Спрощена система оподаткування: Все для бізнесу (відео)

травня 08 / 2022


Полегшити життя бізнесу має на меті Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15 березня 2022 року.

Цим документом надано можливість суб’єктам господарювання застосовувати спрощену систему оподаткування з особливостями – тобто перейти на єдиний податок за ставкою 2%. Такою можливістю у Закарпатті вже скористалося понад 8300 підприємців. Це – Антон, підприємець з Ужгорода.

Спочатку працював баристою, а понад рік як став власником бізнесу. Наразі має три точки по місту- дві кав’ярні формату to go та одну з фаст-фудом. За період війни чотирьох переселенців працевлаштував пан Антон у себе. Наразі один з них – працює баристою. Законом України від 15 березня 2022 року № 2120- IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» надано можливість суб’єктам господарювання застосовувати спрощену систему оподаткування з особливостями.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар