На Закарпатті відбулась нарада щодо підсумків польових робіт з базового лісовпорядкування

квітня 30 / 2022
Відбулась нарада щодо підсумків польових робіт з базового лісовпорядкування

📍Днями в адмінбудівлі Закарпатського ОУЛМГ обговорили підсумки польових робіт з базового лісовпорядкування та особливості камеральної обробки матеріалів лісовпорядкування державних лісогосподарських підприємств.

Робоче засідання відбулось під головуванням керівника Закарпатського ОУЛМГ Вікторії Білоусової, першого заступника начальника – головного лісничого управління Павла Ванджурака та головного інженера ВО «Укрдержліспроект» Ігора Бокало за участі працівників лісогосподарських підприємств та представників експедицій.

Відкриваючи зібрання, Вікторія Білоусова представила його учасників, регламентувала хід проведення наради та зазначила що польові лісовпорядні роботи розпочалися в травні 2021 року і тривали впродовж восьми місяців. Роботи проведені силами двох експедицій Виробничого об’єднання «Укрдержлісопрект»: Української та Комплексної.

Головний інженер ВО «Укрдержліспроект» Ігор Бокало зазначив, що польові лісовпорядні роботи виконані в повному обсязі згідно з доведеним наряд-завданням:

💬 «Польові лісовпорядні роботи земель лісогосподарського призначення, проведено відповідно до «Інструкції з впорядкування лісового фонду України». Вони виконані за І розрядом на площі 258,4 тис. га», – повідомив фахівець.

✔️Підсумки польових робіт з базового лісовпорядкування лісогосподарських підприємств Закарпатського ОУЛМГ підбили начальники експедицій, партій та відповідальні за підприємства фахівці. Вони відзначили високий організаційний рівень проведених робіт та якість лісових насаджень у державному лісовому фонді області:

💬 «Найближчим часом працівники ВО «Укрдержліспроект» повертаються в м. Ірпінь та відновлюють свою роботу в штатному режимі. Не зважаючи на те, що частина приміщення установи пошкоджена унаслідок військових дій. Ми будемо проводити інвентаризацію щодо того які документи та матеріальні цінності збереглися.»- зазначив Ігор Бокало
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар