Поліцейські офіцери територіальних громад Закарпаття продовжують забезпечувати порядок у своїх населених пунктах

квітня 16 / 2022

З моменту нападу росії на нашу державу, із східних та центральних областей України люди масово почали вимушено переїжджати на захід країни. Закарпаття наразі входить до однієї із трьох областей, куди найбільше прибуло наших громадян. Загалом на території області перебуває орієнтовно 380 тисяч тимчасово переселених осіб.
Для того, щоб всі ці люди почували себе в безпеці, весь особовий склад поліції цілодобово працює в посиленому режимі. Для максимально швидкого реагування на проблеми місцевих жителів та переселенців в територіальних громадах регіону продовжують нести службу 23 поліцейські офіцери. Ці правоохоронці постійно спілкуються з родинами переселенців, щоб підтримати їх та допомогти адаптуватися до нових умов.
Про ситуацію в своїй територіальній громаді розповідає поліцейський офіцер зі Сваляви Федір Варга: «У нашому районі суттєво зросла кількість населення, проте, слід розуміти, що це ніяким чином не знизило безпекову ситуацію. До нас приїжджають надзвичайно хороші люди, з якими приємно працювати. Ми готові в будь-який час прийти кожному на допомогу».
Аналогічна ситуація спостерігається у всіх районах області. Дружність та єдність українців дозволяє Закарпаттю залишатися надійним тилом. Продовжуємо служити та захищати. Разом переможемо!

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар