ЦНАП Ужгородської міськради одним із перших долучився до проєкту щодо релокації для працівників ЦНАПу

квітня 16 / 2022
Центр надання адмінпослуг Ужгородської міської ради одним із перших долучився до проєкту щодо релокації для працівників ЦНАПу.


Переїхати у безпечну громаду та продовжувати тимчасово працювати в місцевому ЦНАПі до двох місяців – таку можливість пропонує працівникам ЦНАП шведсько-український проєкт PROSTO.

Одним із перших учасників програми погодився прийняти Ужгород. Як розповіла начальниця ЦНАПу Жанна Павлув, до міської ради звернулися представники проєкту PROSTO з пропозицією взяти на релокацію працівників ЦНАПів із територій, де тривають бої, міський голова Богдан Андріїв одразу погодився. Першою прийшла на стажування адміністраторка з Мар’їнки, вона зараз надає консультації щодо подання заяв на отримання довідок про статус внутрішньо переміщеної особи. Чекають в ужгородському ЦНАПі ще одну працівницю за цим проєктом.

На релокації працівники ЦНАПів із тимчасово окупованих територій проходять стажування, за цей час зарплату виплачує проєкт PROSTO, а не місцевий бюджет. Тимчасову роботу пропонують керівникам та персоналу ЦНАПів із Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар