Із Франції в Ужгород привезли допомогу і забрали у Прованс 43 вимушених переселенців

березня 19 / 2022


Ужгород отримав гуманітарну допомогу з Франції. Продукти, воду, багато медикаментів, інвалідні візки тощо зібрали у місті Драгіньян (регіон Прованс). Супроводив та передав допомогу заступник мера цього міста – Грегорі Лоев.

Зустріли гостей секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян та депутат міської ради Віктор Качур разом із волонтерами «Uzhhorod Humanitarian Center», які логістично супроводжували вантаж.

Усе доставили у центр надання гуманітарної допомоги "Совине гніздо", де привезене розсортують і, як завжди, розподілять за потребами: для переселенців, які через війну залишили свої домівки і нині перебувають в Ужгороді, а також для відправлення в ті регіони України, де зараз тривають бої.

Крім того, автобусом, який привіз допомогу, поїхали у французький Драгіньян 43 переселенці з України. Вони матимуть повне соціальне забезпечення на 6 місяців, проживання, харчування, можливість працевлаштування, дітей чекають у дитячих садках та школах.

Дякуємо французьким друзям та партнерам за підтримку й допомогу!

Нагадуємо, за детальною інформацією щодо виїзду за кордон переселенці можуть звертатися за номерами телефонів 0985188037, 0685866794, електронна пошта – [email protected]
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар