Обстановка на Західному кордоні

березня 16 / 2022

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон інформує:

📌 ОБСТАНОВКА НА ЗАХІДНОМУ КОРДОНІ
ℹ За добу 15 березня державний кордон України з ЄС та Молдовою перетнули майже 92 тисяч осіб та понад 13 тисяч транспортних засобів. Показники свідчать, що упродовж останніх двох діб пасажиропотік має тенденції до незначного збільшення.
👈 Минулої доби Україну покинули понад 75 тисяч осіб. Понад 52 тисячі з них перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Майже на усіх напрямках відсутні черги пішоходів і транспортних засобів. Винятком наразі є пункти пропуску «Краківець», а також «Ужгород» і «Тиса», де відмічаються незначні накопичення легковиків і автобусів.
❗️ РЕКОМЕНДУЄМО відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (на Буковині) на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби-Західний Кордон. Дані оновлюються кожні дві години.
👉 До України за минулу добу прибули понад 16 тисяч осіб. Майже 13 тисяч з них – українці, переважна більшість з яких чоловіки, що готові стати до оборони країни. Дякуємо співвітчизникам за їх державницьку позицію! Загалом, з початку відкритої збройної агресії до України повернулися близько 273 тисяч наших земляків.
☝️ НАГАДУЄМО, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. Прикордонники та митники максимально швидко оформлюють осіб на виїзд з України і оформляють гуманітарну допомогу для українського населення та захисників України. За минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 800 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.
🤝 ПРОСИМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону і не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар