Закарпатський активіст Віталій Грегор остаточно «осліп» коли побачив повістку до армії та відмовився її підписувати (відео)

березня 11 / 2022
Закарпатський активіст Віталій Грегор остаточно «осліп» коли побачив повістку до армії та відмовився її підписувати (відео)


Як активіст Віталій Грегор ухилявся від повістки в армію.


Нарешті усіх зрівняла війна. Нема недоторканих «активістів», які з метою наживи залякували чиновників та бізнесменів публікаціями у соцмережах.Настав час коли не важливо хто ти. Політик чи блатний бізнесмен, активіст або журналіст. Над Україною зависла загроза і тепер всі мають стати її захищати без жодних преференцій. Сьогодні стало відомо, що «борець за справедливість» Віталій Грегор буде виконувати громадянський обов’язок у ЗСУ.Раніше він всіляко намагався уникнути призову та ховався від військкомату. Хоча до цього хизувався у фейсбуці поїздками в «Айдар» та готовністю боронити державу.На захист мобілізованого «активіста» став його коханець та партер Олег Диба, з яким вони роки виконували бізнес-замовлення на сайті «Закарпаття онлайн». Щодо гіперболізованих вад здоров’я, які описує Диба, можна сміливо сказати, що усім найкращим снайперам для прицілу достатньо тільки одного соколиного ока!У військоматі смільчак Грегор почав істерити, що не може прочитати текст на повістці. Хоча судячи з його сторінки у фейсбуці – раніше за ним таких вад не помічали. Пости та коменти він писав.

Повідомляє Балаган.



Відео - https://transcarpathia.news
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар