Новини Закарпаття

В області збільшили фінансування на встановлення системи відеоспостереження, ремонт доріг і проєкти аеропорту



Оперативно, злагоджено і без жодних вагань сьогодні під час позачергової сесії обласної ради депутати підтримали рішення про внесення змін до бюджету. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

«Рішенням сесії депутати збільшили фонд програми «Турбота» на 16,8 млн грн. Аби забезпечити потреби територіальної оборони, обранці проголосували за виділення 11 млн грн з обласного бюджету; для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на території краю обласна рада спрямувала 20 млн грн та збільшила резервний фонд на 13 млн грн», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, депутати виділили майже 4,5 млн грн на соціально-економічний розвиток окремих територій. Згідно з цим рішенням, зокрема, 2 млн 444 тис. грн спрямують на будівництво інтегрованої загальнообласної системи відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне Закарпаття» та коригування проєкту капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 071204 Середнє – Анталовці.

Ще 5 млн 363 тис. грн виділили на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об`єктів соціально-культурної сфери. Серед них проєкти аеропорту «Ужгород». Окрім того, 534,6 тис. грн спрямували на коригування проєкту капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино.

На фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту й утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області депутати спрямували 9 млн 295 тис. грн. Ці кошти підуть на відновлення мережі місцевих доріг після погодження відповідного переліку з Укравтодором.
Перейти на сайт