Зробити кар’єру у Національній Поліції мають шанс закарпатці (відео)

лютого 23 / 2022



Зробити кар’єру у Національній Поліції мають шанс закарпатці. У спецпідрозділи краю оголошено набір на вакантні посади за трьома напрямами. Які вимоги до кандидатів та що пропонують натомість .

Підрозділи Національної Поліції Закарпаття незабаром поповняться новачками! Конкурс на заміщення вакантних посад правоохоронців стартував 21 лютого. Професія поліціянта наразі користується популярністю серед краян! Набирають правоохоронців за трьома напрямами діяльності.

Поліцейський підрозділу поліції особливого призначення, завдання якого – забезпечити публічну безпеку, охорону порядку та затримання злочинців. Поліцейський конвойної служби – займається охороною і забезпеченням конвоювання заарештованих та взятих під варту осіб. Поліцейський сектору реагування патрульної поліції – першим прибуває на місце правопорушень, стежить за безпекою дорожнього руху, розкриває та попереджує злочини.

Вимоги до кандидатів віком від 18 років: громадянство України, вільне володіння українською мовою, повна загальна середня або вища освіта, знання Конституції України, а також законів «Про Національну поліцію» і «Про запобігання корупції».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар