Новини Закарпаття

Рятувальники спільно з іншими відомствами проводять превентивні заходи щодо запобігання пожежам та навчають населення як діяти в умовах надзвичайних ситуацій


23 лютого фахівці ДСНС провели пожежно-профілактичні відпрацювання на територіях Хустського, Рахівського та Мукачівського районів області.

Так, представники ДСНС Хустського району провели профілактичні заходи на території Міжгірської територіальної громади. Зокрема рятувальники спільно з газовиками навчали жителів та представників установ комунальної сфери, торгівлі та інших закладів селища Міжгір’я правилам пожежної безпеки, роз’яснили заходи безпеки під час експлуатації електромереж та систем газового обладнання. Також, фахівці ДСНС нагадали працівникам установ та власникам торгових закладів правила використання вогнегасників.

У свою чергу рахівські рятувальники навідалися в с. Костилівка. Захід охопив найменших мешканців населеного пункту та доросле населення. Для дітей фахівці ДСНС провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти", а дорослим розповіли як користуватись вогнегасником та нагадали про правила пожежної безпеки в побуті.

У Мукачівському районі представники ДСНС спільно з фахівцями соціального захисту населення «відпрацювали» с. Гукливий Воловецької територіальної громади. Під час заходу фахівці відвідали медичні установи та заклади культури, де з їх працівниками провели протипожежні інструктажі та розповіли про необхідність дотримання правил безпечної поведінки вдома й на робочому місці, а також дії у разі виникнення пожеж, надзвичайних ситуацій, правильному поводженні при виявленні вибухонебезпечних предметів та при сигналі "УВАГА ВСІМ".


ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Перейти на сайт