Сьогодні іменини святкує відома на закарпатських теренах людина - голова Берегівської ОТГ Золтан Бабяк

лютого 23 / 2022
Сьогодні іменини святкує відома на закарпатських теренах людина - голова Берегівської ОТГ Золтан Бабяк

Сьогодні, 23 числа останнього місяця зими, іменини святкує відома на закарпатських теренах людина -- голова Берегівської ОТГ Золтан Адальбертович Бабяк. Приємно, що до вашої світлої господи гордо та високогідно "завітала" не просто радісна й красива дата, а поріг переступив прекрасний, поважний, серйозний, але привітний ювілей -- чудове 50-річчя.

Так стрімко летить час, і вам уже п'ятдесят. Якщо чесно, то не віриться. Нехай доля завжди буде щедрою до вас, а Бог повсякчас допомагає...

Ви, шановний міський голово і ювіляре в одній особі, у розквіті життєвих сил займаєте керівну посаду в одній з найбільших і найунікальніших територіальних громад закарпатського краю, яка під вашим керівництвом активно діє, живе та динамічно розвивається. Будьте певні, що всі, хто в цьому невеличкому поздоровленні зичить вам здоров'я, щастя та добра, як і переважна більшість жителів тергромади, знають вас давно та з найкращого боку. Ваша яскрава біографія, тобто кар'єра чи, власне, життєвий шлях -- це чесний і завзятий поступ-труд до керівної вершини, яку ви здобули завдяки таким своїм рисам, як природні задатки, як здібність, чесність, порядність, працелюбність, активність, відповідальність, уміння бачити перспективу, людину, для якої неустанно працюєте день у день -- особливо зараз, коли стільки довкола проблем. Не будемо перераховувати, вони відомі всім, а ви у цей складний період намагаєтеся працювати так, аби здобути не власну славу чи отримати додаткову винагороду, а сповна задовольнити запити земляків у безлічі соціально-економічних проблем. За роки роботи ви навчилися їх класифікувати, вміло відчуваєте пульс доби, за що вас шанують і поважають люди -- як у нашому прикордонному місті, так і в шістнадцятьох селах, які відносяться до ОТГ. Звісно, за його межами в тому числі. Відрадно констатувати, що вас знають, з вами залюбки контактують відомі особи як у Києві, Ужгороді, так і ви Угорщині: прем'єри, міністри, нардепи, губернатори, мери, бізнесмени, медійники, колеги з численних тергромад, представники найрізноманітніших життєвих сфер. Вам, Золтане Адальбертовичу, є про що "звітувати", є чим пишатися.

Бажаємо вам, шановний пане міський голово, міцного, як граніт, здоров'я, сімейного благополуччя, творчого натхнення в робочих буднях, аби всі ваші мрії й ідеї вінчали визнання, успіхи, здобутки. Нехай за вами слід у слід крокує серенча, яка сприятиме вирішувати діла легко та просто. З роси та води, шановний ювіляре!

З повагою, депутати Золтан Ковач, Віталій Антіпов, Микола Павлюк, радник міського голови Михайло Ляшко, підприємці Янош Шіпош, Тіберій Балла, громадський активіст Володимир Шелемон, журналіст Михайло Папіш й чимало інших містян.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар