68 окремий батальйон територіальної оборони Ужгородського району 101 бригади Сил територіальної оборони запрошує на військову службу за контрактом!

лютого 04 / 2022
Збройні Сили територіальної оборони України – це окремий вид Збройних Сил України, на який покладається здійснення територіальної оборони України.

Завданнями Збройних Сил територіальної оборони України є:

охорона та захист державного кордону;
забезпечення умов для надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, стратегічного (оперативного) розгортання військ (сил);
охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій;
боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями;
підтримання правового режиму воєнного стану.


Укласти контракт на службу в резерві у територіальних бригадах може будь-який громадянин України віком від 18 до 57 років, незалежно від статі. При цьому призовникам два контракти в резерві по 3 роки замінюють строкову службу. Частина резервістів тероборони не мають бойового досвіду. Потрібних навичок бійці набувають на зборах та вишколах.

Перевага такої служби в тому, що військові служитимуть поруч із домівкою та, власне кажучи, захищатимуть свою малу Батьківщину та родину.

Усім військовослужбовцям зберігатиметься місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності й у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову.

За детальною інформацією звертайтеся за вказаною адресою: м. Ужгород, вул. Олександра Бородіна, 22 або за вказаним номером телефону: 050-97-43-198 (Командир батальйону майор Чуйко Олександр Володимирович).
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар