Нове покриття дороги Чоп – Київ у районі Ужгорода в латках (фото)

січня 28 / 2022

Наше видання продовжує інспектувати автомобільні дороги Закарпаття, які були відремонтовані в рамках «Великого будівництва», що започаткував Президент України Володимир Зеленський.

Цього року в рамках цієї програми на ремонт доріг область отримає майже 9 мільярдів гривень, що дасть можливість капітально відремонтувати всі дороги державного значення.

Опозиційні партії критикуючи цю програму стверджують, що йде «Велике крадівництво» тут і постає питання якісного виконання робіт, щоб це звинувачення не мало під собою основи.

Клімат Закарпаття не «дружелюбно» ставитися до дорожнього покриття часті морози та відлиги вимагають якісної основи дороги, інакше через одну дві зими дорога буде у вибоїнах ніби її й не ремонтували.

На фото – відрізок дороги Чоп-Київ в районі Ужгорода, який осінню 2020 року відремонтувала тернопільська дорожня компанія «ТехноБудЦентр», як бачимо, дорогу вже почали «латати».

Тут знову постає питання допуску до тендерів фірм, які виконують роботи недоброякісно, або не мають можливості її зробити.

Ми продовжимо інспектувати дороги області та показувати, як вони пережили зиму.



Повідомляє - https://transcarpathia.news

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар