На одного довгожителя на Закарпатті побільшало (фото)

січня 12 / 2022

Цими святковими днями свій 100літній ювілей відзначила Бура Анастасія Федотівна, жителька села Чертіж, що на Хустщині. Про життя старенької її родина може розповідати годинами. У ньому вистачало всього: і смутку, і радості. Втім, саме це додавало ювілярці снаги. За своє довге життя вона пережила голодомор, другу світову війну та життя в німецьких таборах. В 11 років разом з сестрою, з якою потім ділила всі перипетії своєї долі, осиротіли. Доньку Надію, єдину дитину у сім’ї, жінка виховувала сама, адже з чоловіком розлучилася. Свого часу довелося важко працювати на фермі та самостійно поратися по господарству.

З нагоди 100 літнього ювілею іменинницю вітали її рідні. Анастасії Федотівні побажали здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою. Теплі слова вітань лунали й від імені народного депутата України Василя Петьовки. Бабуся отримала цінні подарунки. Їх разом з квітами 100-річній іменинниці передав помічник народного депутата Михайло Штефко.

Хоча бабуся вже декілька років погано чує, проте подарункам та квітам зраділа, адже, особливо, квіти дуже любить. За увагу та цінні подарунки ювілярка та родичі жінки надзвичайно вдячні, і в свою чергу дякували за вітання та сердечно побажали усім жителям нашого рідного Закарпаття щастя, здоров’я і благополуччя.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар