На Рахівщині відзначили найбільших платників податків (фото)

грудня 23 / 2021

За ініціативи народного депутата України, Василя Васильовича Петьовки щодо нагородження найбільших платників податків у Рахівському районі, 23 грудня, на сесії Рахівської міської ради, міський голова Віктор Медвідь вручив почесну грамоту та медаль Верховної ради України директору ТОВ «Квадробуд-БПВ» Бердару Павлу Васильовичу за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, активну громадську позицію та високий професіоналізм.

Бердар Павло Васильович працює на посаді директора ТОВ «Квадробуд-БПВ» з 2016 року. За цей час підприємство наростило обсяги будівельних робіт до 10 млн.грн. у 2020 році.
Підприємство є найбільшим платником податків серед недержавних підприємств у Рахівській територіальній громаді. У минулому році обсяг сплачених податків до всіх видів бюджетів склав понад 2 млн.грн.
В рамках міжгалузевої програми Всеукраїнського аналітичного центру, за підсумками експертного аналізу ТОВ «Квадробуд-БПВ» у 2019 та 2020 роках було внесено в Реєстр надійних партнерів.
У 2020 році Бердар Павло Васильович отримав Подяку Закарпатської обласної ради за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток краю, високий професіоналізм та сумлінну працю.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар