У Хусті з нагоди Дня Святого Миколая відбувся святковий парад (відео)

грудня 21 / 2021
У Хусті з нагоди Дня Святого Миколая відбувся святковий парад (відео)

У Хусті з нагоди Дня Святого Миколая відбувся святковий парад. Близько 150 миколайчиків пройшлися головною площею міста та подарували святкову атмосферу дітлахам та дорослим. Про подробиці заходу розкажуть мої колеги.

Напередодні Дня Святого Миколая у Хусті відбувся парад Миколайчиків. Святково одягнуті та неймовірно атмосферні вони пройшлися урочистою ходою головною площею міста та подарували відчуття свята всім присутнім.

Сотні дітлахів зібралися біля ялинки та зустріли миколайчиків з піснями та усмішками на обличчях. Саме з Хуста починався обласний парад миколайчиків, який пройшов у декількох громадах області. Він вже традиційно проходить на Закарпатті та щороку об’єднує сотні молодих людей, які цього дня перетворюються на казкових героїв та дарують всім радість.

Долучилася до святкової ходи молодь з різних куточків Закарпаття. Мета цього дійства – подарувати гарний настрій та святкову атмосферу.Парад Миколайчиків подарував всім його учасникам позитивний настрій, новорічну та теплу атмосферу, а також розпочав цикл новорічних та різдвяних свят.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар