Закарпатські дітки завдяки поліції стають більш обачними на дорогах

листопада 18 / 2021

Навчальні фільми, інтерактивні ігри, квести, ситуаційні завдання та безліч інших цікавих форм засвоєння матеріалу підготували ювенали Закарпаття в рамках тижня безпеки дорожнього руху.
У кожному районі області поліцейські зустрічаються з учнями шкіл та вихованцями дитячих садочків, щоб навчити дітей дорожньої грамоти.
Для кожної вікової категорії запланована своя програма: в малюків іграшкові дорожні знаки та ляльки-пішоходи, для старших – інтерактивні квести на знання правил. Ювенальна превенція розробила уроки таким чином, щоб вони несли максимальну користь та були цікавими для всіх.
«Такі заходи ми проводимо для зменшення аварійності в Україні та створення дійсно безпечних умов для юних учасників дорожнього руху. Поліцейські чи не найкраще з усіх знають правила дорожнього руху, тому їх авторитет в таких питаннях є дуже важливим для діток. Цим потрібно користуватися та постійно їх навчати», – розповідає старший інспектор ювенальної превенції Тячівської поліції Мирослава Фіцай.
Впродовж тижня поліцейські намагатимуться охопити якнайбільше шкіл та дитячих садочків, щоб вкотре пояснити дітям, що їхня безпека – це найважливіше завдання.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар